buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Ovnsbakt laksefilet
Ovnsbakt laksefilet med kål og poteter er enkelt å lage. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat.

Publisert: 10.feb.2017 09:18
Oppdatert: 10.feb.2017 09:19

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g laksefilet

1⁄2 ts salt

2 ts sitronpepper

1 ss margarin eller olje til steking

1⁄4 hodekål , nykål eller kinakåll

2 ss smør

8 poteter

Slik gjør du:

1. Kok potetene i en kjele med lettsaltet vann til de er møre.

2. Del laksefiletene i porsjonsstykker. Pensle dem med litt margarin eller olje. Krydre med salt og sitronpepper.

3. Legg filetene på et bakepapirkledd stekebrett. Bak dem på 180 °C i 10-15 minutter avhengig av tykkelse.

4. Del kålen i båter og kok dem møre i en kjele med lettsaltet vann. Hell av vannet og ha på smør.

Server med nykokt kål og poteter.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat