buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Ovsbakt laks
Denne gode hverdagsretten med stekt laks, couscous og tzatziki har eksotiske smaker som både store og små setter pris på.

0
Publisert: 20.mai.2014 04:00
Oppdatert: 20.mai.2014 03:59

Ingredienser:

600 gr laksefilet , i skiver

2 ss tandoorikrydder

2 ss margarin eller olje, til steking

Couscous:

4 dl couscous

4 dl vann

12 hønsebuljongterning

1 ss olje

revet skall fra 12 sitron

2 ss bladpersille, hakket

300 g tzatziki

Slik gjør du:

1. Kok opp vann, buljong og olje i en kjele. Trekk kjelen til side, og ha i coucous og dekk til med plastfolie. La couscousen svelle til all væske er borte.

2. Krydre laksefilet med tandoorikrydder. Ha margarin eller olje i en varm stekepanne, og stek laksefileter på middels varme i 3-5 minutter på hver side avhengig av tykkelse.

3. Vend inn revet sitronskall og hakket persille i couscousen.

Server stekt laks med coucous og tzatziki. Pynt eventuelt med sitronbåter.

Har du litt ekstra tid kan du lage tzatziki selv; Riv en slangeagurk på råkostjernet og dryss på 1/2 ts salt. La det trekke 5-10 minutter, og press ut vannet. Bland revet agurk sammen med 3 båter finhakket hvitløk og 3 dl gresk yoghurt. Smak til med 1/2 ts nykvernet pepper og eventuelt litt hakket, frisk mynte

Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat