buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Påske- cupcakes
Gi årets påskemuffins et friskt løft med oransje hatt og smak av påskeappelsin.

Publisert: 10.apr.2017 07:03
Oppdatert: 10.apr.2017 07:04

Ingredienser 12 porsjoner:

150 g smør

150 g sukker

4 egg

4 dl hvetemel

2 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker eller frø fra vaniljestang

1 1⁄2 dl melk

saft og finrevet skall av 1⁄2 appelsin

Appelsinfrosting:

250 g kremost naturell

150 g smør

350 g melis

finrevet skall av 1⁄2 appelsin

Slik gjør du:

1. Sett stekeovnen på 175 grader. Rør smør og sukker til en luftig smørkrem. Rør inn eggene, ett og ett om gangen.

2. Sikt sammen hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Vend det tørre inn i røren. Tilsett melk, appelsinsaft og -skall. Sett doble muffinsformer på et stekebrett, og fyll formene 2/3 fulle. Stek på midterste rille i ca. 20 minutter. Avkjøl.

3. Ha romtemperert kremost i en kjøkkenmaskin og kjør til en glatt krem. Tilsett mykt smør i terninger. Ha i melis. Tilsett appelsinskall, og eventuelt noen dråper karamellfarge.

4. Fyll frostingen i en sprøytepose og dekorer de avkjølte kakene.

Gjør cupcakene mer påskete med marsipanfigurer, sjokoladeegg eller annen kakepynt. Ferdig frostingpulver er et enkelt og greit alternativ.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat