buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Påske-frikassé
Påske uten lam? Nei, lammekjøtt hører påsken til. Hva med å overraske med en deilig påskefrikassé?

Publisert: 26.mar.2015 04:00
Oppdatert: 26.mar.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

1 1⁄2 kg beinfritt grytekjøtt av lam

6 dl vann

1 ts salt

1 pk dypfryst grønnsakblanding

1 dl vann

2 ss hvetemel

2 ts sitronsaft

1⁄4 ts malt hvit pepper

1⁄2 ts salt

3 ss crème fraîche original, 35 %

Slik gjør du:

1. Kok opp vann og legg i kjøttstykkene. Kok opp på nytt, skum av.

2. Tilsett salt og la kjøttet trekke ved svak varme i ca. 45 minutter. Løft ut kjøttet og ha i grønnsakblandingen. La grønnsakene koke i 3 minutter.

3. Lag en jevning av vann og hvetemel og ha i litt og litt i gryten, mens du rør forsiktig om.

4. Ha i sitron og rømme. Smak til med salt og pepper. Anrett kjøttet på et fat og ha sausen med grønnsaker over.

Serveres med kokte poteter.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat