buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Påskepai
Vil du ha et lite tips?

Publisert: 12.apr.2011 04:12
Oppdatert: -

Pakk stykker med påskepai i aluminiumsfolie og varm den så vidt over bålet eller på grillen. Da smaker den helt som nylaget.
(6 porsjoner)

Paibunn
100 g smør
140 g hvetemel
ca. 2 ss vann

Fyll
8 skiver kyllingpålegg naturell eller annet kjøttpålegg i strimler
1 båt finhakket hvitløk
75 g brokkoli i små buketter
¼ purre i ringer
4 egg
2 ½ dl melk
salt og pepper
1 ½ dl revet hvitost

Slik gjør du
1. Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La deigen hvile i kjøleskapet mens du skjærer opp fyllet.
2. Trykk deigen ut i en paiform og prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen til den er litt gyllen.
3. Fordel pålegg og grønnsaker på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen.
4. Stek paien videre i ca. 25 minutter til eggeblandingen har stivnet og paien er gyllenbrun.
Server gjerne med en salat ved siden av. (matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat