buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Pad Thai
En thailandsk vegetarrett, men du kan godt tilsette reker, scampi eller fisk.  

Publisert: 27.jan.2011 04:12
Oppdatert: -


Når du woker, er det viktig at du har alle ingrediensene klare, for det går fort når man først setter i gang.
(4 porsjoner)
1 pose bønnespirer
250 g risnudler
4 ss limesaft
4 ss ketchup
1 ½ ss brunt sukker
½ dl soyasaus
3 ss olje
4 båt hvitløk
1 stk. finhakket rød chili uten frø og hinner
2 ss olje til steking
6 dl finrevet gulrot
4 egg
5 vårløker
1 dl peanøtter
4 båter lime til servering

Slik gjør du
Kok nudlene etter anvisning på pakken og skyll i kaldt vann. Rør i 1 ts olje, og sett til side. Finhakk hvitløk og chili og skjær vårløk i tynne skiver. Skrell gulrøttene og riv dem fint. Pisk eggene med litt salt og hakk peanøttene grovt. For å lage sausen blander du limesaft, ketchup, brunt sukker og soyasaus i en bolle. Varm opp olje i en wok eller stekepanne og tilsett hvitløk og chili. Fres under omrøring i ca. 1 minutt. Tilsett gulrøtter og fres videre under omrøring i 1 minutt til.
Dytt blandingen med gulrøtter, hvitløk og chili til side og opp langs kanten av pannen og hell eggene i. Rør til du får eggerøre og hell sausen over eggerøren.
Tilsett bønnespirer, vårløk og nudler og bland godt til alt er varmt. Dryss over peanøtter og server med limebåter.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat