buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Paella med torsk og reker
Spansk nasjonalrett på norsk.

Publisert: 15.apr.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
500 g torsk
200 g reker
2 ss olivenolje
500 g ris, for eksempel avorioris
1 fedd hvitløk
1 rød paprika
1 løk
8 cocktailtomater
1 safran
1 dl grønne erter
1 l fiskebuljong
4 sitronbåter
salt og peppar
Slik gjør du
1. Varm ovnen til 200 grader. Hakket løk, strimlet paprika og et presset hvitløkfedd freses i en tykkbunnet gryte sammen med risen i et par-tre minutter. Tilsett safran og buljong og kok i 10 minutter i stekeovnen.
2. Tilsett torsk i biter sammen med tomater og grønne erter og la det hele putre ytterligere i 10 minutter.
3. Smak til med salt og pepper. Legg i rekene og server med sitronbåter på toppen. (fish.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat