buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Pai med resteskinke og rødkål

Publisert: 31.des.2009 05:00
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
En fargerik og annerledes pai med smak av jul.
500 g skinke (gjerne juleskinke)
1 pk ferdig paideig
400 g rødkål
2 ss margarin til steking
2 ss honning
1 ts salt
½ ts pepper
4 egg
4 dl helmelk
80 g revet edamer
Slik gjør du1. Dekk en paiform med paideigen.
2. Skjær juleskinken og rødkålen i fine strimler.
3. Stek det raskt i en stekepanne sammen med honning.
4. Legg blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell det over paien og strø over osten.
5. Stekes i 20 minutter på 225 grader, midt i ovnen. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat