buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Pai med tomat og brie
Denne paien er laget med herlige plommetomater og smakfulle biter av brie. Server med en fargerik salat ved siden av og dette blir en fullverdig og god hverdagsmiddag.

Publisert: 15.feb.2017 06:22
Oppdatert: 15.feb.2017 06:46

Ingredienser 6 porsjoner:

1 ferdig paibunn (rå)

Fyll:

4 strimlete vårløker

1⁄2 ss olje til steking

70 g brie

16 kalamataoliven uten stein

6 plommetomater

5 egg

3 dl melk

2 ss hakket frisk basilikum

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Sett stekeovnen på 180 °C.

2. Legg ferdig paideig i en paiform og klem den lett inn til kantene og bunnen. Fjern overskytende deig.

3. Skjær vårløk i fine strimler, skjær brie i biter, skjær oliven i to og tomater i skiver. Fordel alt jevnt over i det ferdige paiskallet.

4. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell blandingen over fyllet i paiformen.

5. Stek paien ved 180 °C i 25 minutter, eller til eggeblandingen er stiv.

6. Dryss over basilikum før servering.

Server paien varm, gjerne med en frisk salat til.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat