buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Pancho Villa
I Mexico er ris ikke bare ris, der serveres ris aldri uten tomat, kraft, krydder eller grønnsaker. Her har vi også hatt i kjøttdeig av svin. Resultatet ble en enkel og rask rett, som passer perfekt når du er fysen på noe meksikansk.

Publisert: 11.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
400 g kjøttdeig av svin
2 ss olje, til steking
1 gul paprika, i grove biter
2 dl basmatiris, eller langkornet ris
2 bokser hakkete hermetiske tomater
1 hønsebuljongterning
2 dl vann
½ purre, i ringer

Slik gjør du:
1. Brun kjøttdeig i to omganger på sterk varme i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika, og fres et par minutter.
2. Tilsett ris og fres til risen er blank, ca. 2 minutter. Ha i hermetisk tomat og ferdig utblandet buljong. Kok opp og la gryten småkoke i ca. 20 minutter.
3. Tilsett purre og la den koke med de siste 5 minuttene.
Server gryteretten med salat og godt brød. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat