buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Panerte kjøttkaker
En annerledes og fargerik variant av kjøttkaka. Retten lages nesten av seg selv i stekeovnen.

Publisert: 12.aug.2015 04:00
Oppdatert: 12.aug.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

500 g kjøttdeig /karbonadedeig

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

1⁄4 ts malt muskat

1⁄4 ts malt ingefær

2 1⁄2 ts potetmel

2 dl vann eller melk

1⁄2 hakket løk

1 dl revet hvitost

3 ss strøkavring

1⁄2 rød paprika

2 ss frisk kruspersille

Slik gjør du:

1. Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Bland deretter krydder og potetmel inn i deigen. Spe med melk eller vann. Spe med litt væske av gangen og arbeid dette godt inn i deigen før du sper igjen.

2. Rør inn finhakket løk og revet ost. Form til ovale kjøttkaker.

3. Bland sammen kavring, finhakket paprika og persille på en tallerken. Rull kakene i blandingen og legg over i en ildfast form. Stek kakene på 200 °C i ca. 25 minutter.

Server med gulrøtter og squash i skiver surret i smør, og potetmos tilsatt finhakket paprika og purreringer.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat