buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Panerte koteletter
Panerte nakkekoteletter med stuede rotgrønnsaker er veldig god, smakfull og enkel kosemat.

Publisert: 13.mar.2017 06:47
Oppdatert: 13.mar.2017 06:51

Ingredienser 4 porsjoner:

4 nakkekoteletter av svin

2 egg

2 dl brødrasp

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

2 ss revet parmesan

2 ss finhakkede frisk kruspersille

2 ss margarin til steking

Stuede grønnsaker:

3 gulrøtter

2 skiver kålrot

1⁄2 sellerirot

1 ss smør

2 ss hvetemel

3 dl vann, eventuelt kokevann fra grønnsakene

Slik gjør du:

1. Knekk eggene i en bolle og pisk dem lett med en gaffel. Bland brødrasp, salt, pepper, parmesan og finhakkede urter i en skål.

2. Tørk av kotelettene med litt kjøkkenpapir og vend dem først i egg og så i brødraspblandingen.

3. Stek dem pent brune, 2- 3 minutter på hver side. Trekk pannen vekk og legg et lokk over. La dem ettersteke i ca. 5 minutter.

4. Skrell og skjær grønnsakene i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann. Kok også poteter møre i lettsaltet vann.

5. Smelt smør i en kjele, tilsett mel og rør til blandingen slipper kjelen. Spe med grønnsakkraft og la sausen koke i 5 minutter før grønnsakene vendes inn.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat