22. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Pannacotta
 

Publisert: 28.des.2010 04:12
Oppdatert: -

(6 personer)

4 ½ gelatinplater
2 vaniljestenger
7 ½ dl kremfløte
2 ½ dl sukker

Bringebærsaus
1 pk (225 gr.) frosne bringebær
100 g melis
2 ss sitronsaft

Slik gjør du
1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.
2. Snitt vaniljestangene på midten, skrap ut frøene.
3. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestangen og innholdet i den. Ta det av platen, ta ut vaniljestangen, og rør inn gelatinen. Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst 3 timer før servering.
4. Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en foodprocessor, kjør til massen er glatt og sil den.
Server desserten med litt frisk bærsaus og bjørnebær. Bjørnebær får du kjøpt frosne hele året. Kan lages 1-2 dager før servering. (matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke