buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Panne-kaker
Pannekaker er kanskje barnas middagsfavoritt. Den store fordelen med pannekaker er at du kan slå to fluer i en smekk og lage middag og dessert på en gang.

Publisert: 28.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
3 egg
5 dl melk
2 dl hvetemel
1 ts sukker
½ ts salt

Slik gjør du:
1. Bland mel, sukker og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk røre uten klumper. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. ½ time (gjerne over natten).
2. Smelt litt smør i en god og varm stekepanne. Hell i en øse pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.
3. Når pannekaken er stekt på begge sider, legges de på et ildfast fat med lokk. Pannekakene holder da varmen, slik at alle kan spise sammen.
Tips: Om du ønsker, kan du også tilsette litt kardemomme i pannekakerøren.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat