buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Panne-stekte kalve-koteletter
Kalvekjøtt er en delikatesse som kan være vanskelig å få tak i. Denne retten kan også lages med lammekoteletter. Beregn da to koteletter pr. porsjon eller server doble lammekoteletter.

Publisert: 15.nov.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 kalvekoteletter ca. 2 cm tykke
2 ss olivenolje
1/2 ss hakket frisk rosmarin
¼ ts grovkvernet pepper
35 g smør
1 1/2 ss sitronsaft
Slik gjør du:
1. Pensle kotelettene med olje og strø på rosmarin og pepper og la de stå på kjøkkenbenken ca. 10 minutter.
2. Stek kotelettene i varm panne i ca. 6 minutter, snu dem og stek dem i ca. 4 minutter til. Pass varmen.
3. Hell sitronsaften i pannen og la den bli varm.
4. Server så raskt som mulig med kokte poteter vendt i smeltet smør og hakket bladpersille. Kokte bønner hører med. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat