buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Pannekake-omelett
Hvorfor ikke lage en utvidet omelett med både kjøttdeig og grønnsaker? Vips så har du en rask og enkel middag.

Publisert: 04.aug.2011 08:30
Oppdatert: -
Dette trenger du
400 g kjøttdeig av svin
1 stk stor løk , finhakket
2 ss smør
2 stk egg
2 dl melk
2 ss hvetemel
1 ts salt nykvernet pepper

Fyll
250 g nykål, sommerkål
250 g gulrot
100 g vårløk
½ ts salt
½ dl vann
50 g smør
2 stilk bladpersille, hakket
Slik gjør du
Brun kjøttdeigen og løk sammen i smør på god varme. Rør med en gaffel under stekingen, slik at kjøttdeigen blir småkornete når den er gjennomstekt. Fordel kjøttdeig og løk jevnt utover pannen og slå ned varmen. Visp sammen egg, melk, hvetemel, salt og litt nykvernet pepper. Hell blandingen over kjøttdeigen. La det hele steke ved svak varme under lokk til pannekakeomeletten har stivnet. Mens omeletten stivner kokes vannet opp i en kjele tilsatt smør og salt. Tilsett finsnittet nykål, revet gulrot og vårløk i tynne ringer når vannet koker. Damp grønnsakene møre ved svak varme under lokk i ca 5 minutter. Rør av og til. Sil av vannet og fordel grønnsakene oppå pannekakeomeletten. Pynt med hakket persille og server med tzatziki.
(Kilde: www.melk.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat