buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Parmesan- panert kylling

Publisert: 04.jul.2009 05:06
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
1 eggehvite
salt og kvernet pepper
4 kyllingfileter
5 ss revet parmesan

600 g ferskpotet
200 g dypfryste erter
1 pk dypfryst spinat
1 pk red rhubarb småbladet salat
1 ts hvitvinseddik
2 ss olivenolje
Slik gjør du1: Visp eggehviten lett sammen. Dypp kyllingfiletene i hviten og deretter i parmesan. Stek filetene på moderat varme ca 5 minutter på hver side.
2: Kok potetene møre og la ertene koke med de siste tre minuttene. Damp potetene og bland inn spinat. Drypp eddik og olje over.
3: Server panert kyllingfilet med nypotetsalat og rømme med urter. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat