buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Pasta carbonara
Pasta carbonara er en god italiensk klassiker. Lag en deilig variant med ostesaus og server med et gult eggeøye.

Publisert: 22.aug.2014 04:00
Oppdatert: 22.aug.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g båndspagetti, gjerne fullkorn

1 ss flytende margarin

Ostesaus

4 egg

1 12 dl matfløte

4 ss revet parmesan

Tilbehør

200 g bacon

12 grovhakket løk

4 ss grovhakket bladpersille

14 ts kvernet pepper

Slik gjør du:

1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

2. Brun bacon i små biter.

3. Skill egg i plomme og hvite. La eggeplommen ligge i den ene halvdelen av skallet. Visp sammen eggehvite, fløte og parmesan. Visp inn 3-4 ss av pastavannet.

4. Hell pastaen i et dørslag og ta den så tilbake i kjelen. Vend inn parmesansausen. Tilsett bacon og løk og dryss over hakket persille. Smak til med kvernet pepper.

5. Fordel pastaen på fire tallerkener og plasser en eggeplomme på toppen av hver porsjon.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat