buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Pasta med kikertboller
Oppskrift på kjempegode små kikert- og nøtteboller med pasta og gulrotpesto. Passer perfekt som vegetarisk hverdagsmiddag.

Publisert: 08.jun.2017 06:33
Oppdatert: 08.jun.2017 06:34

Ingredienser:

1 boks hermetiske kikerter (400g)

100 gr valnøttkjerner

1⁄2 bunt bladpersille

2 ss olivenolje

2 ss vann

2 ss maisenna

2 båter finhakket hvitløk

2 ss finhakket frisk rosmarin

1 ts salt

1⁄4 ts kvernet pepper

3 ss margarin til steking

300 gr fullkornspagetti eller annen fullkornspasta. Vi har brukt spagettini.

Gulrotpesto:

1 stk gulrot i biter

50 gr mandler

50 gr parmesan

2 båter finhakket hvitløk

1⁄2 bunt bladpersille

saft og revet skall av 1 sitron

1 1⁄2 dl olivenolje

1⁄4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Skyll kikertene og la dem renne godt av seg. Ha dem i en hurtigmikser med resten av ingrediensene til kikertbollene. Kjør alt til en jevn, gjerne litt grov masse og form massen til små boller. Legg på en tallerken.

2. Kok pasta etter anvisning på pakken

3. Stek bollene gyllenbrune i en varm panne med margarin.

4. Ha gulrot, mandler, parmesan, hvitløk, persille og sitronskall i en hurtigmikser og kjør til en jevn purè. Spe med olivenolje i en tynn stråle og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Server kikertboller med pasta og gulrotpesto.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat