22. okt
 
Pasta med kylling og krepse-haler
Pasta er god mat når man har det travelt. Her har du en spennende variant med kylling og krepsehaler. Deilig!

Publisert: 12.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 2 porsjoner:
3 kyllingfileter
2 ss olje til steking
3 dl matfløte
1 boks krepsehaler
4 vårløk i tynne skiver
½ ts salt og ½ ts grovmalt pepper
400 pk. fersk tagliatelle, fullkorn
30 g parmesan, revet

Slik gjør du:
1. Kok pasta som anvist på pakken.
2. Skjær kyllingfilet i strimler. Brun strimlene i flere omganger på høy varme i en stekepanne med olje.
3. Ha kyllingen tilbake i stekepannen. Hell på fløte og la det koke i 2 minutter.
4. Dryss over krepsehaler og vårløk, la det bli gjennomvarmt og smak til med salt og pepper.
Server retten med pasta og et dryss med parmesan på toppen.
matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke