buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Pepperbiff med krydderegg
Det er helt bombesikkert at sunn mat kan smake mye, for i denne retten får du smak i bøtter og spann. Og tro det eller ei, det bløtkokte egget er krydderienes beste venn.

Publisert: 27.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g ytrefilet av svin i skiver
1 ts salt og 2 ss pepper, grovmalt
2 ss rapsolje til steking
1 brokkoli
100 g frisk spinat
200 g langkornet middagsris
2 ss chilipasta (sambal oelek)
1 ss barbecuesaus
4 egg, bløtkokte
2 ts chilipulver

Slik gjør du:
1. Krydre svinebiffene med salt og pepper. Brun dem raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i ca. 3 minutter.
2. Kok egg i 5-7 minutter til de er «smilende». Avkjøl i kaldt vann. Del brokkoli i fine buketter, og kok dem i lettsaltet vann, ca. 3 minutter.
3. Kok ris og bland med sambal oelek og bbq-saus. Fyll risen i små skåler, press lett og vend risen over på tallerkener. Legg spinat og biff på toppen.
4. Skrell eggene og rull dem i chilipulver før servering.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat