buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Pepperkakesmak kake
Langpannekake med pepperkakesmak. Kaken er en vanlig langpannekake, der det blir brukt pepperkakekrydder i stedet for kakao. Kaken dekkes med et lag sjokoladeglasur og pyntes som pepperkaker.

Publisert: 05.des.2013 04:13
Oppdatert: -
Kalenderen viser desember og det er høysesong for juletrefester og avslutninger med både korps, skole og fotball. Man blir ofte spurt om å ta med en kake, og jeg synes denne er enkel og passende å ta med. Kaken er en vanlig langpannekake der jeg har brukt pepperkakekrydder i stedet for kakao. Kaken dekkes med et lag sjokoladeglasur og pyntes som pepperkaker.
Langpannekake:
4 kopper sukker
4 egg
300 g smeltet smør
1/2 ts nellik
1/2 ts ingefær
1/2 ts pepper
2 ts kanel
1/4 ts kardemomme
1/4 ts muskat
4 ts vaniljesukker
5 ½ kopp hvetemel = 650 g
4 ts bakepulver
2 kopper melk
1 kopp i denne oppskriften tilsvarer en vanlig kaffekopp. Begynn med å vispe sukker og egg til eggedosis. Ha resten av ingrediensene i eggedosisen. Hvetemel og krydder bør siktes. Rør godt. Fordel utover en smurt langpanne og stek i forvarmet ovn på 180 grader i ca 30 min.
Glasur:
400 g melis
130 g smeltet margarin
4 ts vaniljesukker
4 ss sterk kaffe
3 ss kakao
Sikt melis, vaniljesukker og kakao. Ha i smeltet smør og kaffe. Ha glasuren på mens kaken ennå er lunken. Når glasuren er stivnet skjæres kaken i store firkanter som pyntes som pepperkaker.
(Matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat