22. okt
 
Picado
En fyldig og krydret rett fra Portugal. Chili og rødvin setter en ekstra spiss på retten.

Publisert: 10.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
500 g biffkjøtt i strimler
2 ss margarin til steking
1 ts salt
4 båter hakket hvitløk
1 ts chilipasta (sambal oelek)
1 kjøttbuljongterning
1 dl vann
1 dl rødvin
2 ss tomatsaus

Slik gjør du:
1. Legg en god klatt margarin i middels varm stekepanne. Tilsett kjøttet, salt, chilipasta og hvitløk. La det hele steke i 2-3 minutter. Vend kjøttet av og til. Legg kjøttet over i et fat.
2. Kok opp vann med buljongterning. Ha i rødvin og tomatsaus. Rør sammen mens det koker i ca. 2 minutter. Hell sausen over kjøttet.
Serveres med pommes frites eller båtpoteter.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke