22. okt
PINNEKJØTT
 
Pinnekjøtt brandade
Brandade er en fransk spesialitet, laget som en luftig puré laget på klippfisk, fløte, potet og hvitløk. Her har vi byttet ut klippfisken med pinnekjøtt. En smaksfull og artig innslag til juletapasen eller som en liten forrett i juleselskapet.

Publisert: 30.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
3 dl kokt pinnekjøtt
500 g ferdigkokte poteter
1 dl matfløte
2 ss smør
2 båter hvitløk
8 flak flatbrød
Slik gjør du:
1. Varm potetene i fløten. Mos poteter ved å røre dem kraftig med en tresleiv.
2. Tilsett mykt smør, finhakket hvitløk og hakket kjøtt.
3. Server blandingen mellom to flak flatbrød eller server flatbrødet ved siden av. Pinnekjøtt brandaden kan også brukes i lefseruller.
Du kan lage flere varianter av brandaden. En er med purre og basilikum istedenfor hvitløk. (matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke