buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Pitapizza tandoori
Lyst på en rask og enkel pizza? Pitapizza toppet med tandoorikrydret kylling og fetaost er løsningen.

Publisert: 10.mar.2017 09:56
Oppdatert: 10.mar.2017 09:58

Ingredienser 4 porsjoner:

1 pakke kylling lårfilet (à 500 g)

2 ss margarin til steking

1 ss tandoorikrydder

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

3 ss crème fraîche original, 35 %

6 pitabrød

1 pakke fetaost (à 200 g)

Agurksalsa:

1⁄2 agurk

1 rødløk

1 ss olivenolje

1⁄2 ts kvernet pepper

1⁄2 pakke finhakket bladpersille

skall og saft av 1⁄2 sitron

Slik gjør du:

1. Skjær kylling lårfilet i små biter. Ha margarin i en varm stekepanne og stek kyllingbitene til de er nesten gjennomstekt, ca. 4 minutter. Krydre med tandoorikrydder, salt og pepper.

2. Legg pitabrød utover på et bakepapirkledd stekebrett, og smør crème fraîche på pitabrødene. Fordel den stekte kyllingen på pitabrødene, smuldre fetaost over.

3. Stek pitapizzaene på 200 °C i ca. 10 minutter.

4. Skjær agurk og rødløk i små terninger. Bland inn finhakket bladpersille, olivenolje, pepper og skall og saft av sitron.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat