buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Pizza somi Napoli
 

Publisert: 21.aug.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Det sies at pizzaen opprinnelig stammer fra Napoli og området omkring. Pizzaen ble laget med det man hadde rikelig av, nemlig tomater og ost. Vi har her lagt til pesto for ekstra smak og farge.

Pizzadeig
½ pk gjær
2 dl lunkent vann
2 ss olivenolje
1 ts salt
350 g hvetemel

Pizzafyll
3 ss pesto
250 g mozzarella
500 g cherrytomat, rød
½ ts salt
¼ ts pepper
½ pk ruccula

Slik gjør du
Rør deigen ut i det lunkne vannet, tilsett olje og salt og elt deigen sammen med mel til den er blank og smidig. Dekk deigen med plast og la den heve til minst dobbel størrelse, ca. 1 time.
Elt deigen og kjevle den tynt ut. Legg leiven på bakepapir på stekebrett. Smør over et tynt lag med pesto.
Skjær osten i skiver og fordel dem på pizzaen. Skyll og del tomatene i to (veldig små tomater kan være hele) og fordel dem over pizzaen. Dryss på salt og pepper.
Stek pizzaen midt i ovnen ved 225°C i ca. 15 minutter til den er gjennomstekt og fristende. I ovn ved 225°C i ca. 15 minutter. (Mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat