buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Plukkfisk
Tradisjonsrik norsk mat med antakelig opprinnelse fra Hordaland og Bergen.

Publisert: 21.jan.2015 04:00
Oppdatert: 21.jan.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:600 g lettsaltet torsk, kokt og renset for skinn og bein10 poteter2 løk1 purre2 ss smør1 ts salt og 1 ts malt hvit pepperHvit saus:4 ss smør4 ss hvetemel1 l melk1 ts salt1 ts malt hvit pepperca. 1 krm revet muskatnøtt12 skiver baconSlik gjør du:1. Kok potetene, avkjøl i kaldt vann og skjær dem i små terninger.2. Finhakk løk og skjær purreløk i så tynne skiver du kan.3. Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med melk mens du rører og la sausen koke i ca. 10 minutter. Den skal være forholdsvis tykk.4. Stek løk i smør til den er blank. Ha i potetterningene og ¾ av purren. Ha i den hvite sausen og vend inn fisketerningene. Smak til med salt, pepper og muskat.5. Sprøstek bacon i tørr panne.Server med sprøstekt bacon og resten av purren. Tradisjonelt serveres plukkfisk med flatbrød og smørøye.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat