buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Plukkfisk
Tradisjonsrik norsk mat med antakelig opprinnelse fra Hordaland og Bergen.

Publisert: 08.apr.2015 04:00
Oppdatert: 08.apr.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g lettsaltet torsk, kokt og renset for skinn og bein

10 poteter

2 løk

1 purre

2 ss smør

1 ts salt og 1 ts malt hvit pepper

Hvit saus:

4 ss smør

4 ss hvetemel

1 l melk

1 ts salt

1 ts malt hvit pepper

ca. 1 krm revet muskatnøtt

12 skiver bacon

Slik gjør du:

1. Kok potetene, avkjøl i kaldt vann og skjær dem i små terninger.

2. Finhakk løk og skjær purreløk i så tynne skiver du kan.

3. Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med melk mens du rører og la sausen koke i ca. 10 minutter. Den skal være forholdsvis tykk.

4. Stek løk i smør til den er blank. Ha i potetterningene og ¾ av purren. Ha i den hvite sausen og vend inn fisketerningene. Smak til med salt, pepper og muskat.

5. Sprøstek bacon i tørr panne.

Server med sprøstekt bacon og resten av purren. Tradisjonelt serveres plukkfisk med flatbrød og smørøye.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat