buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Pølse- og spinatpasta
Pølser har vært brukt i nesten all tid. Vi kjenner omtale av pølser allerede fra sagatiden. Denne retten består av spinat og pølser. Spinat er en grønnsak som inneholder både jern og C-vitamin.

Publisert: 10.okt.2012 04:12
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 røkte kjøttpølser eller chilipølser
2 ss margarin /olje til steking
5 dl penne
1 pk. djupfryst spinat
3 ss seterrømme
1 ss sitronsaft
1 ts salt og ½ ts pepper
Slik gjør du:
1. Ta av skinnet og del pølsene i skiver eller biter. Stek dem lett gylne i panna.
2. Kok pasta etter anvisning på pakken, slå av vannet, og tilsett frossen spinat og de andre ingrediensene. Rør om og la pastaen koke til alt er gjennomvarmt.
Server pastaen sammen med stekte pølser.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat