buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Pølse-piroger
Piroger er originalt en russisk rett og ligner på en liten innbakt pizza. Kan fylles med det meste.

Publisert: 18.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 8 porsjoner:
25 g gjær
5 dl lunkent vann
2 ss olje
ca. 1 l hvetemel
1 ts salt
1 egg til pensling

Fyll:
Ca. 300 g grillpølse eller kjøttpølse i terninger
1 rød paprika
1 boks hermetisk sjampinjong i skiver
1 ts tørket oregano
¼ ts pepper og ¼ ts salt
4 ss tomatpuré
1 dl hvitost

Slik gjør du:
1. Rør gjæren ut i lunkent vann. Tilsett olje og salt og rør inn melet litt etter litt til en passe fast deig. Legg et klede over deigen og sett den lunt til heving. La deigen heve til den har fått dobbel størrelse.
2. Bland sammen alle ingrediensene til fyllet.
3. Del deigen i ca. 16 like store biter. Kjevle ut disse til runde leiver. Fordel det fyllet på halvparten av leiven. Pensle kanten med pisket egg og brett den andre delen av deigen over. Klem ned skjøten med en gaffel.
4. Legg pirogene på en stekeplate og la de etterheve i ca. 15 minutter. Pensle med egg og stek dem på midterste rille ved 200 grader i 10-15 minutter.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat