buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Pølsefoccacia
Hvorfor ikke fylle foccacian med pølser? En morsom overraskelse!

Publisert: 11.feb.2011 12:20
Oppdatert: -

(8 porsjoner)
8 chilipølser
1 pose tørrgjær
5 dl vann
1 ss sukker
2 ts salt
½ dl olivenolje
12 dl hvetemel
10 røde cherrytomater
1 glass kapers
1 ts flaksalt

Slik gjør du
1. Løs opp gjæren i lunkent vann. Tilsett sukker, salt, olje og mel. Kna deigen godt sammen. Sett deigen til heving på et lunt sted til den har fått dobbel størrelse.
2. Smør en langpanne med olje eller bruk bakepapir. Trykk halvparten av deigen jevnt utover i formen. Legg i pølser, og dekk med den andre halvparten av deigen.
3. Del cherrytomater i to, lag små groper i deigen, og dytt dem ned i. Hell over olivenolje, strø på kapers og salt. La den heve i 30-40 minutter.
4. Stek på 200 grader midt i ovnen i ca. 25 minutter. Avkjøl og del i biter. (matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat