buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Pølsepai
Pai trenger ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, suppler med purre og gressløk, og du har en god hverdagspai.

Publisert: 21.jun.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 6 porsjoner:
8 grillpølser
1 purre
4 egg
2 ½ dl melk
200 g hvitost
2 ss frisk gressløk, hakket
½ ts pepper
Paibunn:
125 g smør
200 g hvetemel
2 ss vann
Slik gjør du:
1. Smuldre smør og mel i en bolle, tilsett kaldt vann. Sett deigen kaldt i ca. 30 minutter. Del deigen i porsjonsstørrelser og trykk den ut i paiformer. Prikk bunnene med en gaffel og forstek på nederste rille på 200 °C i ca. 15 minutter.
2. Vask purre. Skjær pølse og purre i skiver. Fres skivene raskt i en stekepanne med olje, og legg det over i paibunnen. Bland sammen egg, melk, ost, gressløk og pepper og hell over pølsene.
3. Stek til eggeblandingen er stivnet og paiene har fått en fin, gyllen farge, ca. 30 minutter
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat