buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Pølsepai
Pai trenger ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, suppler med purre og gressløk, og du har en god hverdagspai til piknik eller matpakken. Spis den som den er, eller server med en deilig frisk salat.

Publisert: 30.jun.2015 04:00
Oppdatert: 30.jun.2015 04:00

Ingredienser 6 porsjoner:

8 grillpølser

1 purre

4 egg

2 ½ dl melk

200 g hvitost

2 ss frisk gressløk, hakket

½ ts pepper

Paibunn:

125 g smør

200 g hvetemel

2 ss vann

Slik gjør du:

1. Smuldre smør og mel i en bolle, tilsett kaldt vann. Sett deigen kaldt i ca. 30 minutter. Del deigen i porsjonsstørrelser og trykk den ut i paiformer. Prikk bunnene med en gaffel og forstek på nederste rille på 200 °C i ca. 15 minutter.

2. Vask purre. Skjær pølse og purre i skiver. Fres skivene raskt med olje, og legg det over i paibunnen. Bland sammen egg, melk, ost, gressløk og pepper og hell over.

3. Stek til eggeblandingen er stivnet og har fått en gyllen farge, ca. 30 minutter.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat