buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Pølsesnacks
Et utvalg pølser og noe snadder laget som tapas eller fingermat, danner en lett og leken ramme for et hyggelig lag. Pølsesnacks er ikke bare snacks, de kan fint serveres som en liten forrett også!

Publisert: 26.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 bratwurst eller annen pølse
ca. 150 g chorizopølse
ca. 8 skive salami eller fårepølse
1 grønn paprika
8 røde cherrytomater
8 aprikoser
8 svisker
Slik gjør du:
1. Legg grillpinner i vann minst 15 minutter, og del de ev. i passende lengder med en saks.
2. Del pølsene i fire biter, og tre de på spydet sammen med spekepølse, frukt og grønnsaker. Du velger selv hvilke kombinasjoner du ønsker.
3. Stek de i ovnen på 225 °C i ca. 12 minutter, eller stek de i stekepanne ved middels varme.
Server som tapas eller snacks med f.eks. guacamole, karrimajones eller raita til dip.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat