buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Pølsewrap
Har man først lært seg kunsten å wrappe en wrap, er veien kort til det å fikse seg en alt-i-ett rett. En wrap passer utmerket som utfluktsmat, til forrett eller som et enkelt mellommåltid. Wrap on!

Publisert: 25.jan.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
8 chilipølser i skiver/biter
2 ss margarin til steking
8 maistortillaer/wraps
200 g kremost naturell
1 boks guacamole à 250 g
1 pk. ruccola
Slik gjør du:
1. Skjær pølsen i tynne skiver. Stek dem på middels varme sammen med margarin.
2. Smør et lag med kremost på tortillaen/wrapen, deretter et lag med guacamole.
3. Legg på en stripe ruccolasalat og topp det med pølseskiver. Rull wrapsen/tortillaen i sammen. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat