buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Pølsewrap
Har man først lært seg kunsten å wrappe en wrap, er veien kort til det å fikse seg en alt-i-ett rett. En wrap passer utmerket som utfluktsmat, til forrett eller som et enkelt mellommåltid.

Publisert: 15.feb.2016 04:00
Oppdatert: 15.feb.2016 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

8 chilipølse i skiver/biter

2 ss margarin til steking

8 maistortilla /wrap

200 g kremost naturell

1 boks guacamole à 250 g

1 pk. rucola

Slik gjør du:

1. Skjær pølse i tynne skiver. Stek dem på middels varme sammen med margarin.

2. Smør et lag med kremost på tortillaen/wrapen, deretter et lag med guacamole.

3. Legg på en stripe ruccolasalat og topp det med pølseskiver. Rull wrapsen/tortillaen i sammen.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat