buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Polsk gryte
Bigos er den polske nasjonalretten. Gryten består av kjøtt, pølser, surkål og grønnsaker En rett for skikkelige kjøttelskere.

Publisert: 15.des.2010 04:12
Oppdatert: -

(6 porsjoner)

100 g bacon i strimler
500 g bog av svin, benfri,
i terninger
3 båter hvitløk , finhakket
3 løker skåret i båter
250 g frisk sjampinjong, delt i fire
5 dl oksekraft eller buljong
2 ss sukker
2 laurbærblad
500 g surkål
3 epler , i tykke skiver
5 dl hakkede hermetiske tomater
325 g hvitløkpølse , i tykke skiver
400 g røkt skinke, i terninger
1 ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du
1. Stek bacon i en jerngryte. Ta det ut og la det renne av seg på et kjøkkenpapir. Ha svinekjøtt, hvitløk, løk og sjampinjong i gryten. Stek til kjøttet har fått farge.
2. Ha i buljong, tomater, sukker, laurbærblad, surkål og epler. Kok opp.
3. Senk varmen og la det koke under lokk i ca 2 timer. Ha i skinke og pølser. Legg på lokk og la det koke i nye 30 minutter.
4. Fjern laurbærbladet ved servering og smak til med salt og pepper. Dryss over bacon tilslutt. Serveres med kokte poteter, rømme og brød. (matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat