buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Populært med kjøttboller
Ferske kjøttboller, burgere og strimlet kjøtt er vinnere på norske middagsbord for tiden, viser nye tall.  

Publisert: 03.feb.2012 04:12
Oppdatert: -

Når ferske kjøttboller står på menyen er førstevalget Gildes svenske kjøttboller, som fikk en salgsøkning på nær 30 prosent i fjor, til over 670.000 kilo. Også butikketterspørselen etter ferske burgere gikk kraftig opp i fjor. Salget av fersk kyllingfilet økte også, men ikke like mye som i de kraftigste vekstårene.
- Hvis barna ikke liker en ny middagsrett blir det gjerne til at også foreldrene velger den bort, ifølge seniorkonsulent John Spilling i Ipsos MMI, som jobber med undersøkelsen Norske Spisetrender 2011. Unge, barnløse familier er nok mer eksperimentelle. Når småbarnsforeldre vil introdusere noe nytt ved middagsbordet lykkes det nok best i kombinasjon med noe kjent, for eksempel pasta. Spilling bekrefter at svært mange ønsker å lage middagsmat selv, innenfor den begrensede tid de har til disposisjon.
Bare hver tiende hjemmemiddag lages helt uten egeninnsats, ifølge undersøkelsen.
(Newswire.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat