buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Porsjons-omelett

Publisert: 06.jan.2011 04:12
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
Ost og skinke, stekt bacon, reker, røkelaks, røkt makrell og stekte potetskiver er noen eksempler på hva du kan fylle en omelett med. På få minutter har du en kjempegod, varm smårett.
8 egg
8 ss vann
1 ts salt
Slik gjør du
1. Visp sammen egg, vann og salt og hell røren i en liten stekepanne. Den må være så varm at smøret/oljen freser når det slippes i.
2. Bruk stekespade og trekk røren over til motsatt side i pannen til den nesten er stivnet. Omeletten vil være ferdig på ca. 50 sekunder.
Eventuelt fyll legges så på den ene halvdelen og den andre halvdelen brettes over.
Som fyll i omeletten kan 1-2 ss av disse alternativene brukes:
Revet ost, kokt skinke i strimler, stekt bacon, stekt kjøttdeig, hakkede middagsrester av kjøtt eller fisk, strimler av røket laks eller ørret, stekt sopp, lettkokte ringer av purre, hakket paprika, kokte poteter i tynne skiver eller hakkede, friske krydderurter. Eller en blanding av flere typer fyll. Prøv deg fram!
Et salatblad og noen tomatskiver til pynt er flott, hvis du har. Og med grovt brød til, blir omeletten et ernæringsriktig lite måltid. Kos deg! (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat