buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Potet- og gulrotsuppemed kongekrabbe
 

Publisert: 01.okt.2010 04:12
Oppdatert: -

I Tromsø bruker de den nordnorske potetsorten Gulløye til suppen, men alle melne potetsorter egner seg til suppe.

(4 porsjoner)
300 g poteter
200 g gulrøtter
2 sjalottløk, grovhakket
2 hvitløkbåter, hakket
2 ss smør
1 dl hvitvin
3 dl grønnsakkraft
3 dl kremfløte
salt, pepper
kjøtt fra 1 ben kongekrabbe

Slik gjør du
Skrell og skjær poteter og gulrøtter i terninger. Fres gulrotterninger, løk og hvitløk i smør i et par minutter. Det skal ikke bli brunt. Hell på hvitvin og la den koke nesten helt inn.
Tilsett poteter og kraft og kok til alt er mørt.
Mos suppen med stavmikser eller i food-processor. Sil den og ha den tilbake i rent kokekar. Tilsett fløte, kok opp og smak suppen til
med salt og pepper.
Stek krabbekjøttet lett i varm panne.
Hell suppen i varme tallerkener og legg krabbe på toppen. (Eksportutvalget for fisk)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat