buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Potet-tortilla
Har du egg, har du mat! I kjøleskapet finner du helt sikkert noe du kan bruke i en eggepanne og få middagen ferdig på få minutter. I vår spanskinspirerte eggepanne har vi brukt chorizo, potet og et par fargesterke grønnsaker.

Publisert: 03.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser
4 stk egg
4 ss vann
¼ ts salt
1 stk kokt potet i biter
¼ ts pepper
45 g brokkoli i biter
½ stk hakket rødløk
30 g chorizopølse eller salami i biter
½ ss margarin

1. Fres potetbiter, brokkoli og løk i margarin til det er nesten mykt. Tilsett chorizo mot slutten av stekingen. Smak til med salt og kvernet pepper.
2. Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Hell i eggeblandingen og stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med pannen.
3. Skru ned til lav temperatur, legg over lokk og la tortillaen stå noen minutter til den er ferdig.
Server varm med en god salat.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat