buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Poteter med tex-mex
Fylte og bakte grønnsaker og poteter kan du servere til middag eller som en smårett til kveldskosen.

Publisert: 22.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

Varier gjerne fyllet med andre grønnsaker og annen saus.
(4 porsjoner)
4 store poteter , 1 grønn squash , 4 tomater

Fyll
1 ss soyaolje
200 g karbonadedeig
1 løk
2 båter hvitløk
1/2 rød paprika
½ stk rød chili
2 ss tomatpuré
150 g revet hvitost
3 ss solsikkeolje
1 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller vann
2 ss hakket frisk kruspersille
1/2 ts pepper

Slik gjør du
Her bruker man fyllet enten til poteter, squash eller tomater. Vask potetene og sett dem midt i ovnen på 225 gram. Bak dem i ca. 1 time. Rens og finhakk løk og hvitløk. Skjær paprika i terninger. Ta ut frøene på chilien og finhakk den. Brun karbonadedeigen i varm olje og tilsett finhakket løk, hvitløk og chili. La dette surre i pannen. Ha så i tomatpurè og buljong. Dryss på pepper og småkok til fyllet har fått en fyldig konsistens. De bakte potetene deles i to og hules ut. Bland potetmassen med det ferdige kjøttfyllet, som så fylles tilbake i potetskallene. Dryss over revet ost og bak i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutter. (matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat