buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Potetpizza
Tynne, tynne skiver potet på en «hvit» pizza toppet med frisk rosmarin og noen dråper god olivenolje er vanlig i Italia – spesielt i Roma. Det finnes mange varianter, og vi har laget vår med litt crème fraîche og fetaost for å gi litt ekstra smak.

Publisert: 23.mar.2017 06:38
Oppdatert: 24.mar.2017 06:14

Ingredienser 4 porsjoner:

1 ferdig pizzadeig (rå), langpanne

3 ss crème fraîche original, 35 %

2 båter finhakket hvitløk

50 g fetaost

2 poteter

3 ss olivenolje

2 stilker frisk rosmarin

1 ts salt, gjerne flaksalt

1⁄2 ts kvernet pepper

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovnen til 250 °C.

2. Rull ut pizzadeigen på et stekebrett.

3. Bland sammen crème fraîche og hakket hvitløk og bre det over pizzabunnen i et tynt lag. Smuldre fetaost over.

4. Vask potetene. Det er ikke nødvendig å skrelle dem. Skjær i løvtynne skiver, og legg skivene i «taksteinsmønster» på pizzabunnen.

5. Drypp over olivenolje og fordel frisk rosmarin på toppen. Krydre med salt og kvernet pepper.

6. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til bunnen er sprø og gyllen, og potetskivene er gjennomstekte og begynner å få farge.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat