buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Poulet aux herbs (kylling med urter)
 

Publisert: 19.aug.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Fyll kyllingen på fransk vis med en loffbasert stuffing, smakssatt med hvitløk og urter, og stek kyllingen hel. Stekte poteter med sjampinjong og urter smaker nydelig til kyllingen.
1 kylling (ca. 1.200 g)
½ stk baguette eller loff
1 båt hvitløk
ca. 3 ss frisk timian
ca. 2 ss frisk rosmarin
2 ss smeltet smør til pensling
1 ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du
1. Skjær baguett (loff) i terninger og rist dem i stekepannen med smør, hakket hvitløk og krydderurter. Fyll brødterningene i kyllingen og legg kyllingen i en ildfast form. 2. Bland salt og pepper i smeltet smør og pensle over kyllingen. Hell 1/2 - 1 dl vann i formen og legg i noen båter hvitløk med skallet på. Sett kyllingen midt i stekeovnen ved 160 °C og stek i ca. 1 1/2 time. Er det en stor kylling trenger den nok litt lenger steketid. Pensle kyllingen med smør underveis. Etter omtrent halvgått tid kan du eventuelt stikke kyllingen med en spiss kniv jevnt over det hele for å få stekesjyen til å renne ned i formen. På denne måten renner ikke så mye stekesjy ut under oppdeling. 3. På fransk manér deles kyllingen opp i serveringsstykker på kjøkkenet.Server med stekte poteter med sjampinjong og urter. (mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat