buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Prinsefisk til gode venner
 

Publisert: 22.jan.2010 05:00
Oppdatert: -

1,5 kg torskeryggfilet med skinn
Reker/blåskjell
Grønne asparges
Hvitvinssaus
3 finhakket sjalottløk
1 ss smør
2 dl hvitvin
5 dl fiskekraft
3 dl fløte
salt, pepper
eventuelt maisennamel
Hvitløkpoteter
4-6 kokte poteter
3-4 hvitløkbåter i tynne skiver
Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 200 grader. Skjær torskefileten i serveringsstykker. Legg stykkene i langpanne og dryss salt over. Hell litt vann i langpannen, bare så det dekker bunnen. Dekk formen med folie. Bak fisken i stekeovn ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Surr løken blank i smør. Tilsett hvitvin og reduser til det halve. Ha i fiskekraft og reduser videre til det halve. Tilsett fløte og kok til passe konsistens. Smak til med salt og pepper.
Sil sausen.
Skjær de kokte potetene i kuber.
Stek hvitløkskivene og potetene i smør slik at de blir gylne og fine.
Legg hvitløkskivene over hverandre på toppen av potetkubene.
La reker og blåskjell bli litt lune i folie rett før servering.
Kok grønne asparges.

(Eksportutvalget for fisk)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat