buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Pulled pork og bbq-saus
Pulled pork, eller revet svinekjøtt, er en klassisk amerikansk bbq-rett. Denne varianten med svinenakke, sennep og rub er laget av matrådgiver i MatPrat og verdensmester i grilling, Bjørn Tore Teigen. Til Teigens pulled pork serveres selvsagt Teigens bbq-saus.

Publisert: 09.jul.2016 04:00
Oppdatert: 09.jul.2016 04:00

Ingredienser 8 porsjoner:

2 1⁄2 kg beinfri svinenakke

150 g fransk sennep

80 g rub-a-dub (krydderblanding)

Teigens bbq-saus:

500 g ketsjup

250 g brunt sukker

1 dl sterk kaffe

1 ss tabasko

Slik gjør du:

1. Smør inn beinfri svinenakke med sennep. Fordel grillkrydder rundt hele stykket. Legg svinenakken på indirekte varme (150 °C) på kullgrill til kjernetemperaturen viser 86 °C, ca. fem timer.

2. Lag bbq-saus. Løs opp sukker i varm kaffe. Tilsett ketsjup og smak til med tabasko. La sausen stå en time før bruk.

3. La svinenakken hvile i minimum 15–20 minutter. Riv det møre kjøttet fra hverandre, gjerne med to gafler.

Bruk gjerne engangshansker eller to gafler når du river kjøttet, da kjøttet er varmt.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat