buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Purre- og hvitløksuppe med kylling
Varm og god kyllingsuppe gjør godt for kropp og sjel!

Publisert: 30.nov.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 kyllingfileter i strimler
2 ss flytende margarin
1 purre i biter
2 båter hakket hvitløk
4 poteter i biter
1 l vann
2 hønsebuljongterninger
1 dl kesam original, 8 %
Salt og pepper
Slik gjør du:
1. Stek kyllingstrimlene raskt i en panne til de skifter farge. Ta dem ut av pannen og sett dem til side.
2. Legg alle grønnsakene i en gryte. Hell på vann og tilsett buljongterning. Kok suppen i 10-12 minutter til poteter og purre er helt møre. Kjør suppen glatt med en stavmikser eller i hurtigmikser.
3. Kok opp suppen og tilsett kyllingstrimlene. Smak til med kesam, salt og pepper.
NB! Suppen må ikke koke etter at kesam tilsatt. Tips: I stedet for kesam, kan du bruke litt melk, matfløte eller lett crème fraîche. Suppen kan også fint serveres uten tilsetning. (matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat