buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Quiche med løk
Server varm pai med løk og spekepølse i følge med en fristende salat.

Publisert: 20.apr.2016 04:00
Oppdatert: 20.apr.2016 04:00

Ingredienser 6 porsjoner:

Paideig

125 g smør

200 g hvetemel

2 ss vann

2 1/2 løk

ca. 50 g spekepølse

5 egg

2 dl melk

1 dl matfløte

1/2 ts salt

1/4 ts pepper

100 g Jarlsberg ost

Slik gjør du:

1. Smuldre smør og mel, gjerne i en matprosessor. Tilsett kaldt vann og elt deigen sammen. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter.

2. Trykk paideigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Stek bunnen ved 200 °C i ca. 10 minutter til den er litt gyllen.

3. Skjær løk i ringer og fres dem i smør i en panne til de er så vidt møre. Fordel løken over paibunnen.

4. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell det over løken. Dryss revet ost over og legg spekepølser på toppen.

5. Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til eggeblandingen er stiv.

Server med en frisk salat til.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat