buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Ragù Bolognese
Italiensk bolognese er en rett alle i familien liker. Har du litt ekstra tid en dag bør du lage den på ekte italiensk vis.

Publisert: 05.mar.2014 04:12
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g kjøttdeig
½ dl olje
1 liten løk
1 gulrot
1 båt hvitløk
1 stilk stilkselleri (stangselleri)
2 bokser hermetiske tomater (helst plommetomat)
½ dl rødvin
ca. 8 dl kjøttbuljong (utblandet)
1 laurbærblad
½ ts salt og ½ ts pepper

Slik gjør du:
1. Skrell og vask løk, gulrot og hvitløk. Vask stilksellerien. Kjør grønnsakene i en foodprocessor i 30 sekunder, eller finhakk grønnsakene.
2. Varm opp oljen i en kjele og brun kjøttdeigen/karbonadedeigen. Bland i de finhakkete grønnsakene. Ha i tomatsaus, rødvin, oksebuljong og laurbærblad.
3. La det hele småkoke under lokk i ca. 1 time. Tilsett mer væske om nødvendig. Smak til med salt og pepper.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat