buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
MØRNET KJØTT: Merket med rase og mørhet.Foto: newswire
 
Raseskille i kjøttdisken

Publisert: 21.sep.2012 04:13
Oppdatert: -
- Norske forbrukere vil ha bedre kjøtt. Derfor har vi nå utviklet en helt ny serie med langtidsmørnet kjøtt fra utvalgte norske kjøttfe, sier informasjonssjef Eli Strand i Nortura.
Kjøttet i den nye serien kommer fra fem europeiske raser som avles opp i Norge. Det er de to britiske typene Aberdeen Angus og Hereford, de to franske rasene Limousin og Charolais og den sveitsiske storferasen Simmentaler.
Dette kjøttet er mørnet lengre enn tidligere, og på pakken er det en skala fra én til seks som viser hvor mørt kjøttet er. Det står også hvilken rase kjøttet kommer fra.
- Den norske naturen er perfekt for å utvikle dyr som gir smakfulle og møre biffer, sier salgsdirektør Torleif Bjella i Nortura. Han og familien eier selv Limousin-kyr som beiter i 1.000 meters høyde i Hallingdal.
- Dyrene her går helt fritt oppe på fjellet og har ubegrenset tilgang på friskt gress, rent vann og ulike urter. Det er ikke rart kvaliteten blir topp, sier han. (Newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat